Metsän sieniherkkuja Bistrossa

Mitäpä sanoisitte kolmen ruokalajin ateriasta? Jossa hyödynnetään itse poimimianne sieniä ja marjoja. Esimerkiksi alkuun kermainen sienikeitto kangastateista, sherryvaahtoa ja pinjansiemeniä. Mutta eipä sanella ruokalistaa, vaan  annetaan huippukokkien luoda unohtumaton makuelämys.

Sopiva osallistujamäärä ruokaretkelle on 2-16 henkilöä, mutta isommankin joukon kanssa pärjätään. Käymme siis ensin poimimassa sieniä sekä marjoja Sipoonkorven Kansallispuistossa, josta siirrymme joko paikalliseen Söderkullan kartanoravintolaan tai  Porvoon idyllisen kävelykeskustan Bistro Sinne -ravintolaan. 

Jos saunominen tuntuisi mukavalta ruoan valmistumista odoteltaessa, niin sekin järjestyy. Kuljetuksineen 4-5 tuntia kestävä retki sopii kaikille metsässä liikkumaan  pystyville henkilöille.

Kerro yrityksesi yhteystietoja lomakkeella tai soita p. 0400 219930, niin rakennetaan teille unohtumaton luxus-elämys!

Koe elämys, josta riittää kerrottavaa muillekin!

 

  • * vaaditut kentät